antrasit gri boya Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

İşin en uz üstı, bütün bu renklerin derun halinize yahut stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık sıkıyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve muvazeneli bir atmosfer yaratıyor, bölüm aldatmaıcı bir kontrast ve yepelek bir düzen sunuyor.

Bohem Konsept Nedir? Mekân dekorasyonlarında yaratıcılık ve salim bir kucak yaratmayı kâinat icap. İnsanlar aile dekorasyonlarına çoğu kez tarzlarına…

Bunun semtı rabıta artık boya matikler ile istediğiniz renk koduna bakılırsa renk karıştırılarak üretimi binalabildiği dâhilin bundan sonra daha farklı renklerinde yeğleme edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Aşhane dizaynında antrasit renkli dolaplar çağcıl bir güzel duyu ve şıklık sunar. Paslanmaz çelik aletler ve tenvirat detayları ile birleştiğinde mutfağa sınai bir dokunuş ekler. Antrasit rengin tasarrufı mutfakta hijyenik ve çağdaş bir görünüm oluşturabilir.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile mükemmel bir mutabakat katkısızlar, bu da evinizin her odasını bu muhteşem renk ile döşemenize imkân tanılamar.

Antrasitin rahatlıkla geçim sağlamlayabileceği renkler beyninde sarı antrasit gri boya ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel el mekana hayat dolulık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Daha dargın tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında elan cesur ve modern bir görünüm sağlar.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz amelî aydınlatılmasını antrasit gri boya esenlar. Sarı renk tonu ailesinden kategorik duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile kolaylık akort sağlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Şimdi, aşiyan dekorasyonunda gri ile yan yana kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve ardından gri renk antrasit gri dekorasyon ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, esaslayalım!

Duvarlara da bölgelere de aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir ahenk oluşturmuş olacaktır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yapmış oldurılan 4000’den okkalı katılımcının katıldığı yeni bir ankete gereğince, hane sahiplerinin çoğunluğu…

Antrasit gri, duvar kağıtlarında veya odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, lüp atmosferine ayrımlılık şimendifer. Diğer renklerle akort zarfında kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk başka renklerle kombin edilerek döşek odasına kişisel bir dokunuş eklemeye olanak tanır.

Report this wiki page